2008. szeptember 10., szerda

Köszönöm, én már értem!

Tegnap végre találkozhattam a kecskeméti ÁNTSZ kirendeltség két munkatársával, dr. Lehoczki Ninával és Markó Zoltánnéval, akikkel tisztázni tudtuk azokat a dolgokat, amelyekre eddig nem sikerült válaszokat kapnom.
Nekem, mint Egyesületünk egyik vezetőségi tagjának (gazdasági vezetőjének), mindennél fontosabb, hogy a pénzügyek a lehető legnagyobb rendben legyenek.
Megtörtént a parlagfű elleni tevékenységünk ellenőrzése is, az Egyesületi példányok beolvasott másolata itt látható:
2. oldal
Mint kiderült (és amit sehol máshol eddig nem említettek) az Egyesületünk által kiállított számlát kell beküldenünk a Dél-alföldi Regionális Központba, ahol annak beérkezése után utalják a pályázaton nekünk megítélt összeget.
Az is tisztázódott, hogy a kapott levél egy olyan sablon, amelyet mindenkinek egységes szöveggel küldtek ki, így az nem takarja a tényleges tartalmat. A 10 hektár tarló kaszálásra géppel vállalkozó ugyanúgy ilyen levelet kapott, mint azok a közösségek (mint pl. Egyesületünk), akik a tájékoztatásra, informálásra helyezték a nagyobb hangsúlyt, mivel az inkább illeszkedik a tevékenységükbe.
Megkérdeztem azt is, hogy akkor ezek szerint előállíttathatunk-e tájékoztató anyagot a lakosság informálására (mint az a pályázatunkban is szerepel), és arra is igenlő választ kaptam!
Kicsit ugyan tartok attól, hogy a tájékoztató előadás megszervezése ezek után hogyan fog sikerülni, de bízom abban, hogy azt is megoldjuk valahogy.

A kapott támogatási szerződést viszont csak általunk kézzel írt záradékolás után fogjuk megküldeni, tervek szerint azt írjuk még rá, hogy "Az összeget a pályázatunkban szereplő célokra részarányosan fordítjuk."
Ez azt is jelenti, hogy vásárolunk gyűjtőzsákot, kesztyűt és porálarcot, melyet az előadás után a hallgatóságnak osztunk ki.
Az elnyert összeg felhasználásáról természetesen tételesen el is fogunk számolni a kiíró és támogató szervezet felé.


Megköszönném, ha a bejegyzéshez fűzött megjegyzéseitekkel megtisztelnétek, mert ezt nagyon fontosnak tartjuk!

Kunvári György

Nincsenek megjegyzések: